אל גאוצ'ו - מתכון החודש: רוטב הצ'ימיצ'ורי המפורסם של אל גאוצ'ו

רוטב הצ'ימיצ'ורי של אל גאוצ'ו

 

חומרים ל-1
ליטר רוטב:

250 מ"ל חומץ בן יין
200 מ"ל שמן זית
200 מ"ל שמן סויה
1 כף שום קצוץ טרי
0.5 ק"ג פטרוזיליה קצוץ דק
1 כף שטוחה של אורגנו טרי 
250 גרם בצל קצוץ דק
250 גרם פלפל אדום קצוץ דק
כפית מלח מומסת בכוס מים חמים


אופן ההכנה:

1. מניחים את כל הירקות הקצוצים בקערה.

2. מוסיפים את כל שאר המרכיבים ומערבבים היטב.

3. מאחסנים בכלי סגור עד לשימוש.

 

חשוב - אין להגיש צ'ימיצ'ורי שהוכן באותו יום! צ'ימיצ'ורי ראוי וטעים יותר להגשה לאחר ששהה במקרר שבוע ימים (מינימום 3 ימים). 
 

בתיאבון






למתכונים נוספים


 * יש לכם מתכונים נוספים בניחוח דרום אמריקאי? שלחו אלינו בצירוף תמונה ל: elgaucho@elgaucho.co.il ונשמח לפרסם אותם באתר.