A+ 100%A-

מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהסגירה

דואט סלטניה פרובנסיאל - צ'יפס ארגנטינאי

אופן ההכנה:

  1. מבשלים תפו"א ובטטה במים חמים ומעט מלח לריכוך [ לא לרכך יותר מדי !]

  2. פורסים את הבטטה ואת התפו"א לפרוסות דקות ומצננים

  3. מכניסים פלחי תפ"א ופלחי בטטה דקות ביחס שווה לצ'יפסר/מחבת עם שמן עמוק לטיגון

  4. מטגנים עד להשחמה (את פלחי הבטטה יש להכניס 5 דקות אחרי התפו"א).

  5. מניחים בקערת ערבוב את פלחי התפו"א והבטטה ומתבלים בכף תיבול של פטרוזיליה + שום כתוש + מעט אורגנו + מעט מלח גס

  6. מערבבים היטב ומניחים על הצלחת.

  7. מגישים עם חזרת לבנה או קטשופ.


בתיאבון!

למתכונים נוספים

* יש לכם מתכונים נוספים בניחוח דרום אמריקאי? שלחו אלינו בצירוף תמונה ל: elgaucho@elgaucho.co.il  ונשמח לפרסם אותם באתר. 

 
 

 

 

דואט סלטניה פרובנסיאל