A+ 100%A-

מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהסגירה

חטיף באונטי כשר לפסח

חומרים (לכמות של כ-50 מנות):

1.25 ליטר חלב ריץ
900 גרם מרגרינה [עדיף מחמאה]
800 גרם סוכר
100 גרם דבש
1.9 ק"ג קוקוס
1 ליטר בסיס ריץ

 

חומרים לגנש:

1.5 ק"ג שוקולד מריר לפחות 70% מוצקי קקאו
1.5 ליטר חלב ריץ

 

אופן הכנה: 

  1. מרתיחים את חלב הריץ עם הסוכר, המרגרינה והדבש.

  2. כשמגיעים לרתיחה, מוסיפים הקוקוס ומבשלים יחד.

  3. לאחד מספר דקות מורידים מהגז, מוסיפים את בסיס הריץ ומערבבים.

  4. שמים על התבנית רולדה [ראה מתכון] מוזגים מעל את התערובת ומקררים.

  5. לאחר שהתערובת מעל בסיס הרולדה מתקררת - מכניסים להקפאה.

  6. בנפרד, מכינים גנש: ממיסים את השוקולד על אש נמוכה עם חלב הריץ תוך כדי עירבוב, עד היווצרות מסה חלקה.

  7. מוציאים את הבצק עם התערובת מההקפאה, מורחים מלמעלה את הגנש וחותכים למנות.


* מצוין להגשה עם רוטב וניל או וניל ופירות יער.                         

* יש לכם מתכונים נוספים בניחוח דרום אמריקאי? 

שלחו אלינו בצירוף תמונה ל: elgaucho@elgaucho.co.il  ונשמח לפרסם אותם באתר. 
  
  

 

חטיף באונטי כשר לפסח