סוגי הבשר המוגשים במסעדות אל גאוצ'ו




חלקי הבקר המוגשים באל גאוצ'והבשר הינו כשר – ישנה תעודת כשרות על הבשר בכל מסעדות אל גאוצ'ו

הבשר ברשת אל גאוצ'ו נבחר בקפידה ונחתך ע"פ חיתוך ארגנטינאי. הבשר מיושן אצלנו במסעדות במקרר מיוחד כשבועיים ימים בטמפרטורה של 0 מעלות מה שמרכך את הבשר ותורם לטעמיו. הבשר ברשת אל גאוצ'ו נצלה על גריל פחמים פתוח, הייחודי לנו ונותן לבשר ארומת טעמים מדהימה.


סטייק (צ'וריסו) סינטה :


נתח גב תחתון בחיתוך ארגנטינאי, כלומר חיתוך עבה וארוך המזכיר את נקניקיית הצ'וריסו. לבשר אין בכלל שומן בתוך הסיבים יש לו רצועת שומן העוטפת את הבשר וניתן להסירה. בשר זה  מוגש עד דרגת  MR , כיוון שהבשר נוטה להתקשות מעבר לרמת צלייה זו.


מוגש במשקל
: 300 גרם  (ניתן להגדיל הנתח בכפולות של 100 גרם).


סטייק אנטריקוט:
 

נתח גב עליון אשר השומן נמצא בתוך הסיבים שלו וזה שומר על עסיסיות הסטייק. מתאים לכל דרגות הצלייה (חשוב לדעת שסטייק אנטריקוט  מעל רמת צלייה MW עשוי להתקשות).


מוגש במשקלים
:  250 גרם, 350 גרם [ניתן להגדיל הנתח בכפולות של 100 גרם]


אסדו  עגל : 

חיתוך לאורך הצלעות, בשר שומני עם עצמות. יש לו נטייה להיות קשה.
מגישים אותו WD  .


מוגש במשקל :
  400 גרם  [ניתן להגדיל הנתח בכפולות של 100 גרם]


אסאדו ללא עצם


נתח אסאדו ללא עצם [400 גרם] המונח על מתקן אסאדור ונצלה על גחלים לוחשות במשך כ- 5 שעות צלייה איטית כמו בארגנטינה...מומלץ !!!


מוגש במשקל :
  400 גרם  [ניתן להגדיל הנתח בכפולות של 100 גרם]


אסדו עגל חלב


עגל בן 4 - 3  חודשים, הבשר מאד שומני וצבעו לבן בגלל הגיל של העגל. מגישים אותו WD בגלל כמות השומן.


מוגש במשקל
:  400 גרם  (ניתן להגדיל הנתח בכפולות של 100 גרם)


פילה
:

הבשר הרך בין כל הבשרים, בלי שומן בכלל, טפל, כדאי להזמין עם  רוטב פלפלת לבשר כדי להוסיף לו טעם. אם צולים אותו WD, הוא מתייבש ועלול להתקשות.


מוגש במשקל
:  200 גרם, 300 גרם  (ניתן להגדיל הנתח בכפולות של 100 גרם)


סטייק לה פמפא פרימיום :
 

נתח אנטריקוט 350 גרם מיוחד, מפרות פידלוג אשר הואכלו בתירס לשיפור הטעם והעלאת אחוז השומן המשויש. דרגת צלייה עד M.

 

פלטת בשרים ל -2 :

מורכבת מ- 3 סוגים של בשר : סטייק סינטה (צ'וריסו) , סטייק אנטריקוט, אסדו או פרגית מוגש בליווי ירקות קלויים מהגריל ותפו"א אפוי (סה"כ 700 גר').

 

פלטת בשרים ל - 3 :

מורכבת מ- 3 סוגים של בשר : סטייק סינטה (צ'וריסו) , סטייק אנטירקוט, ואסדו או פרגית מוגש בליווי ירקות קלויים מהגריל ותפו"א אפוי (סה"כ  1,000 גר').

 

פינצו  (שיפוד ארגנטינאי):

בכל פינצ'ו כ- 250 גר' בשר ובנוסף יש ירקות קלויים: בצל, עגבניות וגמבה.

סוגי הפינצ'ו :

1. פינצ'ו עוף: חזה עוף, ירקות קלויים
2. פינצ'ו אנטריקוט: אנטריקוט וירקות קלויים
3. פינצ'ו פילה: פילה וירקות קלויים
 

המבורגר:   נטחן במקום, המבורגר 300 גר'. מוגש על לחמנייה עם מיונז, חסה וירקות.



בתיאבון


למתכונים של אל גאוצ'ו  

 

 * יש לכם מתכונים בניחוח דרום אמריקאי? שלחו אלינו בצירוף תמונה  ל: elgaucho@elgaucho.co.il ונשמח לפרסם אותם באתר.