A+ 100%A-

מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהסגירה

כנפיים ברוטב פובידל (שזיפים שחורים)

חומרי גלם:

1/2 ק"ג ריבת שזיפים מסוג פובידול
1/3 ליטר מים רתוחים עם כף וחצי מרק עוף מעורבבים ומצוננים
20 גרם פלפל שאטה גרוס
12 חצאי כנפיים

אופן הכנה (רוטב):

כאשר המרק מצונן מוסיפים אותו לריבה, מוסיפים את השאטה ומערבבים היטב.
* ניתן לשמור במקרר עד שבוע ימים

אופן ההכנה (כנפיים):

  1. אופים את הכנפיים כ-30 דקות בתנור (בחום של 220 מעלות).

  2. לפני הגשה מטגנים את הכנפיים למשך כ-7 דקות בשמן עמוק.

  3. בתום הטיגון מעבירים את הכנפיים המטוגנות לקערת ערבוב מנירוסטה ומוסיפים מצקת (100cc) של רוטב פובידול (בטמפרטורת החדר)

  4. מערבבים בהקפצה עד לעיטוף הכנפיים ברוטב.


מניחים במרכז הצלחת חופן בינוני של עלי חסה ומסדרים את חצאי הכנפיים מסביב לחסה בסדר אקראי.
ניתן לפזר שומשום קלוי מעל הכנפיים בעת ההגשה.

בתיאבון!

למתכונים נוספים

* יש לכם מתכונים נוספים בניחוח דרום אמריקאי? שלחו אלינו בצירוף תמונה ל: elgaucho@elgaucho.co.il ונשמח לפרסם אותם באתר. 

כנפיים