A+ 100%A-

מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהסגירה

איזה חלק בבשר הוא הטעים ביותר?

זוהי שאלה סובייקטיבית מידי, מכדי לתת עליה תשובה מוחלטת.

לכל סוג נתח בבקר יש את שיטת הבישול המתאימה לו ביותר: טיגון, בישול, צלייה בתנור או בישול ברוטב.
כאשר מדובר בצלייה על גחלים, הטעם הטוב ביותר יהיה לבשר בעל אחוזי שומן גבוהים ביותר כמו נתח האסאדו. 

אולם בסופו של דבר, גם כאן, זה עניין של טעם אישי. 
 










 

אסאדו