A+ 100%A-

מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהסגירה

מה מידת הצליה הרצויה לאנטריקוט?

מידת צליית האנטריקוט היא עניין של טעם.

אנחנו ממליצים על מידת צלייה Medium, אך אחוזי השומן בנתח האנטריקוט מאפשרים צלייה ממושכת
יותר עד למידה Well Done.

לכן בעצם, כל מידות הצלייה מתאימים לנתח זה, בהתאם כמובן לאיכות הבשר ומידת יישונו.
ככל שהבשר מתיישן למשך זמן רב יותר (עד גבול מסוים) במקרר בטמפרטורה של 0 מעלות ובתנאים
נכונים, כך יהיה הנתח רך יותר וטעים יותר.


 

סטייק ובצל