A+ 100%A-

מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהסגירה

 רשת אל גאוצ'ו קיימת מאז שנת 1982, ומאז הפכה לשם נרדף למסעדות גריל דרום אמריקאיות, המגישות בשר איכותי ללא פשרות.

המטבח הדרום אמריקאי הוא פשוט, אך אנין טעם, ואנו באל גאוצ'ו, מנסים לשמר את הטעמים, התיבול והשילובים כדי ליצור ללקוחותינו פינות דרום אמריקאיות אותנטיות בישראל.

סוד טעמו של הבשר ברשת אל גאוצ'ו נמצא בבחירת נתחי הבקר, חיתוכם, יישונם במקררים מיוחדים וצלייתם הייחודית על גריל פחמים אמיתי, אשר מלטף את הבשר בארומה מיוחדת רק לנו.

הנתחים המובחרים מאוחסנים בקפידה במקררי יישון בשר ייחודיים, ושם הם "נחים" כשבועיים לגיבוש הטעמים וריכוך המרקם.

במסעדות גריל אמיתיות כמו באל גאוצ'ו, גריל האסאדו בנוי על צלייה איטית במרחק גדול יחסית ממקור החום (כ-15 ס"מ), ולמשך זמן ממושך יותר, שיכול להגיע גם לחמש שעות של צלייה על גחלים לוחשות.
דרגת הצלייה של האסאדו תהייה תמיד Well Done - צלייה המותאמת לנתחים בעלי אחוזי שומן גבוהים (כמו אסאדו). במהלך הצלייה הממושכת, השומן יעסס את הבשר, והוא יקבל טעם איכותי ומאוד אופייני לסוג צלייה זה.

נתחי הבשר שלנו כשרים, ובשל העובדה שאנו צולים את הבשר על אש פתוחה (גריל פחמים המיובאים מארגנטינה), אין צורך בהמלחתו, וכך טעמו לא נפגם.

הבשר באל גאוצ'ו מוגש לשולחנות על "פאריזות " קטנות, שהן למעשה גריל שולחני ובו מעט גחלים לוחשות, הדואג לשמר את הבשר חם.

לרשימת הסניפים