A+ 100%A-

מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהסגירה

מרק שורשים

חומרים:

260 גרם שורש סלרי
250 שורש פטרוזיליה.
560 גרם ארטישוק ירושלמי.
800 גרם ארטישוק  תחתיות.
300 גרם בצל.
5 ליטר נוזל ירקות או נוזל עוף או מים.
50 מ"ל שמו זית.
50 גרם שום כתוש.
200 גרם  אבקת מרק עוף.
חצי ליטר שמנת או חלב פרווה.
30 גרם קמח.
300 מ"ל יין לבן.
300 גרם רוטב ברביקיו.

*להגשה: פסטו +פיסוקים  קלויים קצוצים

אופן הכנה:

1. מאדים את השום עם שמן זית.
2. מוסיפים את הנוזל ומביאים לרתיחה.
3. מוסיפים את ירקות השורש, מביאים לרתיחה שוב ומבשלים עד ריכוך על אש נמוכה.
4. מוסיפים את אבקת מרק העוף ורוטב הברביקיו.
5. מכינים בלילה מהקמח והיין .
6. תוך כדי בחישה מעל מסננת מוסיפים את הבלילה.

בזמן חימום המרק מוסיפים פסטו ובזמן ההגשה מוסיפים את הפיסטוקים.

בתיאבון!

למתכונים נוספים לחצו כאן
* יש לכם מתכונים נוספים בניחוח דרום אמריקאי? שלחו אלינו בצירוף תמונה ל: elgaucho@elgaucho.co.il  ונשמח לפרסם אותם באתר. 



 

מרק שורשים