A+ 100%A-

מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהסגירה

מרק שלושת הבצלים

חומרים:

1 ק"ג בצל.
750 גרם בצל אדום.
750 כרישה.
50 גרם שום
200 מ"ל שמן זית
1 חב' חמאה או מחמאה.
4.5 נוזל מרק עוף או ירקות.
300 גרם אבקת מרק בצל.
170 גרם אבקת מרק בטעם עוף.
700 גרם רוטב ברביקיו.
50 גרם קמח.
1 ליטר בירה מכל סוג.
600 מ"ל שמנת או חלב פרווה לבישול.
כף אגוז מוסקט.
פלפל שחור לפי הטעם.
40 גרם קמח.

אופן ההכנה:

1. מאדים שלושת הבצלים עם השמן והמחמאה עד הזהבה.
2. מוסיפים את הנוזל, מביאים להרתחה, מנמיכים אש ומבשלים עד ריכוך הבצלים.
3. מוסיפים תוך ערבוב את אבקת מרק העוף.
4. מכינים בלילה עם מרק הבצל וחצי מהבירה, ומוסיפים תוך בחישה.
5. מוסיפים את רוטב הברביקיו, אגוז מוסקט ופלפל השחור.
6. מכינים בלילה עם חצי השני של הבירה והקמח, ומוסיפים למרק תוך כדי בחישה מעל מסננת
7. מוסיפים למרק את השמנת או החלב לבישול, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כרבע שעה.

בתיאבון!

למתכונים נוספים לחצו כאן
* יש לכם מתכונים נוספים בניחוח דרום אמריקאי? שלחו אלינו בצירוף תמונה ל: elgaucho@elgaucho.co.il  ונשמח לפרסם אותם באתר. 


 

מרק שורשים