A+ 100%A-

מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהסגירה

מתכון גולשים: קבבוני בשר ברוטב

מאת: טלי פלד (Archicook)
 

החומרים:
1 חבילה של קבבוני אל גאוצ'ו
1 בצל גדול
1 חציל
1 חבילת שימורי עגבניות מרוסקות
1 כוס גרגרי חומוס קפואים
 מלח ופלפל שחור

אופן הכנה:

  1. מטגנים במחבת בצל אחד גדול וחציל אחד חתוך לקוביות.
  2. כשהם מזהיבים היטב - מוציאים אותם לקערה.
  3. מטגנים את הקבבונים עד שהם משחימים ומוסיפים למחבת: קופסה אחת של שימורי עגבניות מרוסקות וכוס אחת של גרגרי חומוס קפואים.
  4. כשהגרגרים מפשירים מוסיפים פנימה את הירקות, מלח ופלפל.
  5. מבשלים יחד על אש קטנה כחצי שעה.

צילום: טלי פלד


ל-Archicook, הבלוג של טלי פלד - לחצו כאן

 

קבבוני בשר ברוטב