A+ 100%A-

מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהסגירה

צלעות אסאדו ברוטב סילאן

החומרים:

5 רצועות של אסדו ללא עצם - כל אחת בעובי 2.5 ס"מ ובאורך 10 ס"מ
1 כף שמן זית

החומרים:                       

5 רצועות של אסדו ללא עצם - כל אחת בעובי 2.5 ס"מ ובאורך 10 ס"מ
1 כף שמן זית
3 שיני שום קצוצות
2 כפיות פלפל גרוס
1 כפית על טימין קצוצות
2 כפיות מלח גס

לרוטב:

1/2 כוס רוטב פלפלת מוכן (ראה מתכון בנפרד)
1 כף סילאן (דבש תמרים)
1 כף בצל ירוק קצוץ

אופן ההכנה:

1. לתבל בשמן הזית והתבלינים את רצועות האסדו.
2. לעטוף בנייר כסף, ולאפות בתנור בחום של 170 מעלות למשך כשעתיים.

להגשה: 

לחמם את רוטב הפלפלת על מחבת, להוסיף את הסילאן, ולטגן כ-3 דקות.
להניח את רצועות האסאדו בתוך הרוטב, להביא לרתיחה, ולבשל כ-3 דקות נוספות .
להניח את האסאדו בצלחת הגשה, לצקת מעליהן את הרוטב ולפזר בצל ירוק מעל.

 בתיאבון!

למתכונים נוספים
 

 * יש לכם מתכונים נוספים בניחוח דרום אמריקאי? שלחו אלינו בצירוף תמונה ל: elgaucho@elgaucho.co.il ונשמח לפרסם אותם באתר. 




 

 

צלעות אסאדו