A+ 100%A-

מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהסגירה

אינצ'ילדה עוף

החומרים:

  • חזה עוף שעבר חצי צלייה על האש
  • בצל פרוס דק
  • פטריות טריות פרוסות
  • מלח, פלפל גרוס דק, פפריקה מתוקה.
  • 2 כפות קמח מעורבבות עם מים (דבק ילדים)
  • עלי טורטייה
  • ביצים טריות
  • פרורי לחם

אופן ההכנה: 

  1. יש לחתוך את חזה העוף הצלוי לרצועות דקות,
  2. לטגן את הבצל במחבת עם מעט שמן זית עד לגוון זהוב קל.
  3. להוסיף את הפטריות ולהקפיץ כשתי דקות נוספות.
  4. להוסיף את רצועות העוף להקפיץ מספר דקות ולהוסיף את התבלינים.
  5. להוציא למסננת ולקרר.
  6. לאחר שתערובת המילוי התקררה יש להוסיף ביצים ביחס של ביצה על כל שני חזי עוף. לערבב היטב.
  7. יש לחמם מעט את עלי הטורטיה על גבי מחבת יבשה או ווק הפוך.
  8. לסדר את המילוי על הקצה הקרוב של הטורטיה, ביחס של כ-50 ג' מילוי על כל עלה של טורטיה, לקפל את שני הקצוות, לגלגל, להדביק את הקצה בעזרת דבק הילדים.
  9. לטבול את הטורטיה בביצה ובפרורי לחם.
  10. משלימים בטיגון במחבת או בצ'יפסר, ומגישים את הטורטייה חצויה על מצע של רוטב סלסה מתקתק (80% רוטב עגבניות ו20% רוטב צ'ילי מתוק). 

בתיאבון!

למתכונים נוספים

* יש לכם מתכונים נוספים בניחוח דרום אמריקאי? שלחו אלינו בצירוף תמונה ל: elgaucho@elgaucho.co.il  ונשמח לפרסם אותם באתר.  

אינצ'לדה