A+ 100%A-

מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהסגירה

מרק עגבניות וטקילה

חומרים:

2.5 ק'ג עגבניות מקולפות
100 מ'ל שמן זית.
50 גרם שום כתוש.
3 ליטר נוזל עוף או מים.
350 מ"ל רוטב ברביקיו.
1 ק'ג קטשופ
מרק עוף פרווה (כ- 250 גרם) לפי הטעם. 
60 גרם קמח.
350 מ'ל טאקילה.
1 ליטר שמנת מתוקה או חלב פרווה לבישול.

אופן ההכנה:

1. מאדים את השום עם שמן זית.
2. מוסיפים העגבניות לאחר טחינה.
3. לאחר כמה דקות של אידוי מוסיפים הנוזל, הקטשופ, הברביקיו והקייג'ן.
4. מבשלים כ- 15 דקות, ומוסיפים חלק ממרק העוף.
5. מכינים בלילה מהקמח והטאקילה ומוסיפים למרק תוך כדי בחישה מעל מסננת כדי למנוע גושים.
6. מוסיפים השמנת או החלב לבישול טועמים ומוסיפים אבקת מרק העוף לפי הטעם.

המלצה להגשה: טורטיות חתוכות לרצועות, מטוגנות בציפסר ומוגשות בקערה בנפרד.

בנוסף - מומלץ להגיש עם המרק שמנת חמוצה בקערה נפרדת.

בתיאבון!

למתכונים נוספים לחצו כאן
* יש לכם מתכונים נוספים בניחוח דרום אמריקאי? שלחו אלינו בצירוף תמונה ל: elgaucho@elgaucho.co.il  ונשמח לפרסם אותם באתר. 
 

מרק עגבניות וטקילה