A+ 100%A-

מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהסגירה

צלעות כבש על האש בלימון ושום

מתכון של שי גולד

חומרים:

4 לימונים טריים סחוטים

8 שיני שום קצוצות דק דק 
5 כפות שמן זית איכותי
1 כף רוזמרין


מפרידים את הצלעות ליחידות ומשרים לפחות 12 שעות במשרה הכוללת את כל החומרים.
כשעה לפני המנגל מוציאים מהמקרר ונותנים לבשר להגיע לטמפרטורת החדר, מוספים מלח גס וקצת פלפל.
חשוב: תוך כדי שהצלעות מונחות על האש להקפיד להוסיף מהמשרה. 
כשהשומן נהיה קצת קריספי יש להוריד את הבשר מהאש.
בכל מקרה חשוב שהכבש לא יהיה על האש יותר משלוש דקות לכל צד.


למתכונים נוספים

* יש לכם מתכונים בניחוח דרום אמריקאי?  
שלחו אלינו בצירוף תמונה ל: elgaucho@elgaucho.co.il ונשמח לפרסם אותם באתר.  
 

 

צלעות כבש