A+ 100%A-

מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהסגירה

הצ'ימיצ'ורי של אל גאוצ'ו

חומרים ל-1 ליטר רוטב:

  • 250 מ"ל חומץ בן יין
  • 200 מ"ל שמן זית
  • 200 מ"ל שמן סויה
  • 1 כף שום קצוץ טרי
  • 0.5 ק"ג פטרוזיליה קצוץ דק
  • 1 כף שטוחה של אורגנו טרי 
  • 250 גרם בצל קצוץ דק
  • 250 גרם פלפל אדום קצוץ דק
  • כפית מלח מומסת בכוס מים חמים

אופן ההכנה:

  1. מניחים את כל הירקות הקצוצים בקערה.
  2. מוסיפים את כל שאר המרכיבים ומערבבים היטב.
  3. מאחסנים בכלי סגור עד לשימוש.

חשוב - אין להגיש צ'ימיצ'ורי שהוכן באותו יום! צ'ימיצ'ורי ראוי וטעים יותר להגשה לאחר ששהה במקרר שבוע ימים (מינימום 3 ימים). 
 

בתיאבון!

למתכונים נוספים

 

 * יש לכם מתכונים נוספים בניחוח דרום אמריקאי? שלחו אלינו בצירוף תמונה ל: elgaucho@elgaucho.co.il ונשמח לפרסם אותם באתר. 

 

 

צ'ימיצ'ורי