A+ 100%A-

מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהסגירה

סופריטו צ'וריסו, תפו''א ופטריות בשום וצ'ילי מעושן

רכיבים:

3 צ'וריסו מסדרת מוצרי הפרימיום של אל גאוצ'ו

3 תפו"א 

2 בצל פרוס גס

5 פטריות פורטובלו

1צ'ילי חריף

5 שיני שום

1 כף רוזמרין קצוץ דק

רבע כוס שמן זית

1 עגבניה מגורדת בפומפייה

חצי כוס בירה

מלח

פלפל שחור

קורט קינמון

חצי כוס פטרוזיליה קצוצה

 

אופן ההכנה:

1.מניחים את תפוחי האדמה והפטריות על הגריל עד שמתרככים.


2.משמנים קלות ומתבלים את טבעות הבצל ומניחים על הגריל.


3.בסיר גדול מחממים את השמן עם השום, פלפל הצ'ילי, הרוזמרין והעגבניה.
   מערבבים עד שהנוזלים מצטמצמים. ממליחים ומפלפלים.


4.מוסיפים את הבירה וממשיכים לצמצם לשליש. מתבלים במלח, פלפל וקינמון


5.משמנים קלות את הצ'וריסוס וצולים על הגריל.


6.מעבירים את התפו"א והפטריות לקרש חיתוך. 
   חותכים לקוביות גדולות של 4X4 ומעבירים הכל לסיר, יחד עם טבעות הבצל.

   מבשלים כ-10 דקות מוסיפים את הפטרוזיליהומערבבים. מתקנים תיבול.


7.מגישים מיד עם לחם טרי וחרדל

בתאבון!!

למתכונים נוספים לחצו כאן


* יש לכם מתכונים נוספים בניחוח דרום אמריקאי? שלחו אלינו בצירוף תמונה ל:elgaucho@elgaucho.co.il ונשמח לפרסם אותם באתר.