A+ 100%A-

מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהסגירה

פחזניות כשרות לפסח

החומרים: 

1 ליטר מים
750 גרם מרגרינה
קורט מלח
קורט סוכר
1 ק"ג קמח תפו"א
36 ביצים

אופן ההכנה:

  1. להרתיח יחד את המים, המרגרינה, המלח והסוכר.

  2. ליצוק את המסה לקערת המיקסר, ולחבר למיקסר עם וו גיטרה.

  3. להוסיף את כל הקמח בבת אחת, תוך כדי ערבוב.

  4. להוסיף בהדרגה את הביצים עד לקבלת מסה דביקה.

  5. לזלף פחזניות בעזרת שק זילוף עם צנטר משונן על גבי תבנית אפיה עם נייר פרגמנט.

  6. לאפות במשך 20 דקות בחום של 220 מעלות, מבלי לפתוח את התנור.

  7. לאחר האפייה וקירור טוב, ליצור כיס באמצע ולזלף לתוכו מילוי משמנת פרווה מוקצפת בטעמים.

אפשר להגישם עם רטבים חמים.

 

רוטב וניל:

להרתיח יחד:

  1. 500 סמ"ק חלב ריץ

  2. 400 סמ"ק מים

  3. 250 גרם סוכר

להכין בלילה מ:

  1. 100 סמ"ק מים

  2. 40 גרם קמח

  3. 6 חלמונים

ולערבב יחד. אחרי הבישול יש להוסיף 150סמ"ק בסיס ריץ, 2 כפות ברנדי וטיפה תמצית וניל.
*  כדי להפוך רוטב זה לרוטב שוקולד יש להמיס 200 גרם שוקולד ולהוסיף לתערובת. 
    

* יש לכם מתכונים נוספים בניחוח דרום אמריקאי? 

שלחו אלינו בצירוף תמונה ל: elgaucho@elgaucho.co.il  ונשמח לפרסם אותם באתר. 

 

 

פחזניות כשרות לפסח