A+ 100%A-

מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהסגירה

פיקניה על האש

מתכון של דפנה שגב

חומרים:

קילו וחצי פיקניה (צ'אך)
שתי כפות חרדל
כף גדושה דבש
פלפל שחור גרוס
כפית שום כתוש ושמן זית

מניחים את הבשר חשוף בתנור על חום גבוה מאוד במשך 10 דקות.
מוציאים, מעסים ומכסים אותו בתערובת החומרים.

מניחים את הפיקניה בנייר כסף על המנגל הרוחשת.
נותנים לו לשבת שם ושוכחים ממנו בינתיים (להפוך מדי 10-15 דקות) במשך 45 דקות עד שעה.

ניתן להכין עם אנטריקוט או פילה מדומה אבל פחות זמן כדי לא לייבש.

* יש לכם מתכונים בניחוח דרום אמריקאי? למתכונים נוספים

 

שלחו אלינו בצירוף תמונה ל: elgaucho@elgaucho.co.il ונשמח לפרסם אותם באתר.  

 

פיקניה