A+ 100%A-

מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהסגירה

קבבונים עם חצילים, עגבניות ובמיה

חומרי הגלם (ל-10 מנות)

1 ק"ג קבבונים מסדרת מוצרי הפרימיום של אל גאוצ'ו צלויים על הגריל
100 גרם שומן כבש (אליה) קצוץ גס או שמן זית או שניהם
800 גרם במיה טרייה, קפואה, משומרת (שטופה היטב) או משוחזרת מבמיה יבשה משוק לוינסקי (הכי טעים וגם יפה)
800 גרם עגבניות מקולפות ללא גרעינים קצוצות גס
2 חצילים בינוניים פרוסים לפרוסות, אותם ממליחים, מקמחים, מצפים בחלבון ביצה (בלבד) ומטגנים בשמן עמוק
10 שיני שום פרוסות
חבילת פטרוזיליה גדולה קצוצה גס
מלח, פלפל שחור

אופן הכנה

  1. מחממים סיר שטוח או מחבת עמוק, מוסיפים את שומן הכבש וצולים עד שישחים (או את שמן הזית).

  2. מוסיפים את השום - זהירות לא לשרוף.

  3. מוסיפים את העגבניות ומבשלים יחד 15 דקות.

  4. מוסיפים את הבמיה. במידה ומשתמשים בבמיה טרייה או קפואה יש לטפל בהתאם: טרייה - קוטמים את הראש (החיבור לענף) ומטגנים בשמן עמוק , קפואה - מפשירים, מסננים היטב, מייבשים במגבת נייר ומטגנים בשמן עמוק.

 
להגשה

בקדירה (פנכה) קטנה מחרס, בצלחת קטנה או על חצי פיתה קלויה מניחים פרוסות חציל מעל כף במיה מעל אצבעות בקר טחון.

* מומלץ להגיש עם אורז לבן או פסטה

   
* יש לכם מתכונים נוספים בניחוח דרום אמריקאי? שלחו אלינו בצירוף תמונה ל: elgaucho@elgaucho.co.il ונשמח לפרסם אותם באתר.

למתכונים נוספים לחצו כאן
 

אריזת קבב אל גאוצ'ו