A+ 100%A-

מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהסגירה

קבב על טורטייה עם תירס קלוי, גוואקמולי וסלסה עגבניות

רכיבים:

  • 6 קבב מסדרת מוצרי הפרימיום של אל גאוצ'ו
  • 2 טורטייה
  • 1 תירס שלם
  • 2 כפות מיונז


לגוואקמולי: 

  • 1 אבוקדו בשל קצוץ דק
  • 1 פלפל צ'ילי חריף
  • חצי בצל סגול קצוץ דק
  • 1 כפית זרעי כוסברה 
  • 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • 2 כפות כוסברה קצוצה
  • 2 כפות בצל ירוק קצוץ
  • מיץ מלימון אחד
  • רבע כוס שמן זית
  • מלח ופלפל

לסלסה:

  • עגבניה קצוצה דק
  • חצי בצל סגול קצוץ דק
  • 2 שיני שום כתוש
  • 10 עלי נענע קצוץ דק
  • 5 כפות שמן זית
  • מלח
  • פלפל

 

אופן ההכנה:

  1. משמנים קלות את התירס ומתבלים במלח ופלפל ,צולים על הגריל עד שמשחים. 
  2. מערבבים את רכיבי הגוואקמולי ומצננים.
  3. מערבבים את רכיבי הסלסה ומצננים.
  4. משמנים קלות את הקבבים וצולים עד לדרגת העשייה רצוייה. מעבירים את התירס לקרש חיתוך ומפרידים בעזרת סכין את הגרעינים.
  5. מניחים את הטורטיות לכמה שניות מכל צד על הגריל. מעבירים לצלחת הגשה. מעל מורחים כפית מיונז, ומעליו מניחים 2 כפות גדושות גוואקמולי. מפזרים בנדיבות את התירס הקלוי ומעליו מניחים את הקבבים. מתבלים כל קבב בכף סלסה עגבניות ומגישים מיד .  

בתאבון!!

למתכונים נוספים לחצו כאן

* יש לכם מתכונים נוספים בניחוח דרום אמריקאי? שלחו אלינו בצירוף תמונה ל:elgaucho@elgaucho.co.il ונשמח לפרסם אותם באתר.