A+ 100%A-

מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהסגירה

קדרת בשר ושוקולד

מתכון של אסף קפון

חומרים:

1 ק"ג בשר בקר צ'ך חתוך לרצועות
6 כפות שמן זית
6 שיני שום שלמות
2 בצלים קצוצים דק מאוד
2 גזרים קצוצים דק מאוד
3 כפות קמח
1 כפית פפריקה
מלח
פלפל שחור גרוס טרי
1 עלה דפנה
כוס יין אדום
25 גר' שוקולד מריר שבור לקוביות – פרווה
1-2 כפות חומץ עפ"י הטעם
להגשה: אורז מבושל

הכנה:

מערבבים את הקמח, הפפריקה, המלח והפלפל ומקמחים את רצועות הבשר. מנערים מעודפי הקמח ומטגנים במחבת עם מעט שמן זית עד לסגירת הבשר.

מחממים שמן זית בסיר נפרד ומטגנים את הבצלים והגזרים עד לריכוך. מוסיפים את שיני השום, פלפל שחור, עלה דפנה, את הבשר וחצי כוס יין אדום ומניחים ליין להתאדות. מוסיפים את יתרת היין, מכסים ומבשלים על להבה נמוכה כשעה ורבע. מערבבים מדי פעם.

מוסיפים מעט פלפל ואת קוביות השוקולד ומערבבים. מוסיפים חומץ ומגישים עם אורז.

למתכונים נוספים


* יש לכם מתכונים בניחוח דרום אמריקאי?  

שלחו אלינו בצירוף תמונה ל: elgaucho@elgaucho.co.il  ונשמח לפרסם אותם באתר.  
 

 

בשר עם שוקולד