A+ 100%A-

מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהסגירה

קדרת אסאדו

 חומרים למרק אסאדו (לכמות של חמישה ליטרים): 

  • 2 כוסות שעועית לבנה מושרת ללילה
  • 1.5 ק"ג אסאדו עם עצם חתוך לצלעות
  • 5 יח' בצל יבש - גודל בינוני
  • 5 יח' תפו"א - גודל בינוני
  • 2 יח' שורש פטרוזיליה
  • 3 יח' שורש סלרי
  • 200 גר' פיטריות שמפניון שלמות טריות
  • 4 כפות ציר בקר
  • 1 כף ציר עוף
  • 1 כף פלפל שחור גרוס
  • 2 ראשי שום חתוכים לרבעים
  • 2 כפות רוזמרין
  • 1/2 כוס שמן סויה
  • 1 כוס יין אדום

  אופן ההכנה:

  1. לחמם את השמן בסיר גדול, ולטגן את האסדו.  
  2. להוסיף את הבצל ולטגן עד שיזהיב, להוסיף את התבלינים ולערבב היטב יחד עם האסאדו.
  3. להוסיף את היין ולערבב.
  4. במקביל - לבשל את השעועית בסיר עם 3 ליטר מים. כאשר השעועית מוכנה, להוסיף אותה עם המים לבשר ולבצל.
  5. את ראשי השום, תפוחי האדמה, שורש הפטרוזיליה ושורש הסלרי יש לחתוך לרבעים ולהוסיף לתבשיל.
  6. להביא לרתיחה, ולהוסיף את הרוזמרין ואת הפטריות. לטעום ולתקן תיבול.
  7. לבשל על אש נמוכה במשך כשעה וחצי.

הא לכם קדרת אסאדו כפרית כמו בארגנטינה !
 

למתכונים נוספים

* יש לכם מתכונים נוספים בניחוח דרום אמריקאי? שלחו אלינו בצירוף תמונה ל: elgaucho@elgaucho.co.il  ונשמח לפרסם אותם באתר.