A+ 100%A-

מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהסגירה

קציצות דרום אמריקאיות עם ירקות צלויים

החומרים (ל-10 מנות):

1 ק"ג קציצות דרום אמריקאיות של אל גאוצ'ו  צלויות על האש
1/2 ק"ג פטריות (עדיף פורטובלו)
1/2 ק"ג פלפל אדום (ברוטו לפני ניקוי)
1/2 ק"ג בצל סגול
10 שיני שום
1 לימון
תימין טרי, מלח, פלפל שחור גרוס

 

אופן הכנה:

  • עוטפים את שיניה שום ברדיד אלומיניום וצולים על הגריל

  • צולים את הפטריות והבצל על הגריל ופורסים לרצועות 

  • צולים את הפלפלים על הגריל, קולפים ופורסים לרצועות ברוחב 1/2 ס"מ.

  • אפשר להוסיף גם פלפל חריף ירוק (למי שאוהב). קלוי  על האש, מקולף וקצוץ. אם מוסיפים פלפל חריף, כדאי להחליף את הטימין בכוסברה .

  • פורסים את הלימון לפרוסות וצולים על הגריל

  • מכניסים את כל החומרים לקדרה, מכסים ומשאירים על אש נמוכה עד להגשה. לא לשכוח על האש - זה לא חמין!

 
* מומלץ להגיש עם פירה של קרטושקס (או בעברית תפוחי אדמה צלויים במדורה)
 
* ארוחה מצוינת לטיול ג'יפים או כל טיול אחר . 



למתכונים נוספים לחצו כאן

* גם לכם יש מתכונים בניחוח דרום אמריקאי? שלחו אלינו בצירוף תמונה ל: elgaucho@elgaucho.co.il  ונשמח לפרסם אותם באתר. 



 

 

 

 

קציצות