A+ 100%A-

מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהסגירה

קרפצ'יו בקר

חומרים: 

200 גר' פילה או סינטה פרוס דק מאוד
2 כפות שמן זית
4 שיני שום קצוצים
1 כפית מלח גס
1/2 לימון
1 כפית פלפל גרוס
1 כפית טימין
1 כף חומץ בלסמי

אופן ההכנה

1. לנקות היטב את הבקר משומן וגידים

2. לערבב את כל המרכיבים ולצקת על הפילה.

3. עדיף להכין יום קודם או כמה שעות קודם אך ניתן גם להגיש לאחר 20 דקות (פחות חזק וטעים).

* מומלץ להגיש עם סלט ירוק מרענן וצנימי בגט טריים וחמימים.
    
בתיאבון!

למתכונים נוספים

* יש לכם מתכונים נוספים בניחוח דרום אמריקאי? שלחו אלינו בצירוף תמונה ל: elgaucho@elgaucho.co.il ונשמח לפרסם אותם באתר. 

קרפצ'יו