A+ 100%A-

מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהסגירה

קרפ כשר לפסח

החומרים: 

8 ביצים
125 גרם קמח תפ"א
250 סמ"ק מים [אפשר להחליף בכמות שווה של מיץ תפוזים ומים או חלב ומים].
3 כפות שמן
קורט מלח
קורט סוכר

 

אופן ההכנה: 

  1. ערבבו את הנוזל, הביצים, השמן, המלח והסוכר בעזרת מטרפה.

  2. הוסיפו בהדרגה את הקמח עד להיווצרות מסה חלקה.

  3. העבירו דרך מסננת ותנו לבלילה לנוח כ-15 דקות.

  4. צרו חביתיות וטגנו אותן על מחבת טפלון משומנת קלות ועל אש לא חזקה.

  5. מפעם לפעם לערבב את המסה, כי לקמח תפו"א יש נטייה לשקוע.

  6. לפני מילוי העלים יש לקרר אותם.


* אפשר למלא את הקרפים במילוי מתוק או מלוח.                        

* אפשר למלא במילוי של אינצ'ילדה, לצפות עם ביצה וקמח מצה, לטגן ולהגיש. 

* יש לכם מתכונים נוספים בניחוח דרום אמריקאי? 

שלחו אלינו בצירוף תמונה ל: elgaucho@elgaucho.co.il  ונשמח לפרסם אותם באתר. 
  
  

 

קרפ כשר לפסח