A+ 100%A-

מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהסגירה

רולדה כשרה לפסח

חומרים למסה ראשונה:

110 חלמונים
10 ביצים
1 ק"ג סוכר 

להקציף לקצף יציב       

חומרים למסה שנייה:

45 חלבונים
1250 גרם סוכר

להקציף את החלבונים עד להווצרות קצף יציב, ואז להוסיף את הסוכר בהדרגה.

 

אופן ההכנה:

  • מחברים את 2 המסות ומוסיפים בקיפול עדין 1200 גרם קמח תפו"א.

  • מורחים שכבה דקה מהמסה על נייר אפיה

  • אופים למשך כ-5 דקות בטמפרטורה של 200 מעלות.

הבצק המוכן משמש כבסיס לעוגות, כבסיס לחטיף באונטי ולרולדה עם קצפת בטעמים שונים.

* למסה של רולדה בטעם שוקולד מורידים 10% מקמח תפו"א ובמקומו מוסיפים אותו כמות של קקאו.


* יש לכם מתכונים נוספים בניחוח דרום אמריקאי? 

שלחו אלינו בצירוף תמונה ל: elgaucho@elgaucho.co.il  ונשמח לפרסם אותם באתר. 
  
  

 

רולדה כשרה לפסח