A+ 100%A-

מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהסגירה

רוסטביף אנטריקוט עם תפו''א

מתכון של ראביח פארס 

נתח של אנטריקוט שני קילו מיושן לפחות שנה.

  • מכינים ביחד רוזמרין, חרדל דיז'ון, שתי כפות לימון, שום כתוש.

  • מערבבים ביחד ומורחים את כל הנתח ומכניסים למקרר לפחות ל-12 שעות.

  • מומלץ לחתוך את הנתח לשניים ולקפל אותו כאשר מכניסים אותו לשיפוד גריל.

  • לפני ההכנסה לתנור יש לתת לנתח לשהות כחצי שעה בטמפרטורת החדר.

  • לאחר מכן, יש להכניס לתנור שחומם מראש ל-230 מעלות. לאחר כרבע שעה יש להוריד את החום לכ-175 מעלות (תלוי במידת העשייה שאתם אוהבים).

  • מומלץ לשים מתחת לנתח את התוספת שתרצו להכין (בדוגמא שלנו תפו"א). כך השומנים של הנתח ינזלו לשם. מאוד מוסיף לטעם!

בתאבון :)

למתכונים נוספים

* יש לכם מתכונים בניחוח דרום אמריקאי?  
שלחו אלינו בצירוף תמונה ל: elgaucho@elgaucho.co.il  ונשמח לפרסם אותם באתר.