A+ 100%A-

מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהסגירה

שיפודי סינטה על האש

מתכון של דורון נמרוד ישר

 

חומרים:

 

900 גר' בשר סינטה

3 שיני שום כתוש

1/4 כוס סוכר חום

2 כפות רוטב סויה

1 כף ג'ינג'ר טרי כתוש

1 כפית כמון

1 כפית כורכום

1 כף כוסברה יבשה טחונה

1 כף מיץ לימון

 

הכנה:

 

חותכים את הסינטה לרצועות דקות.

מערבבים בקערה 3 שיני שום כתוש, 1/4 כוס סוכר חום, 2 כפות רוטב סויה, כפית כמון, כפית כורכום
וכף כוסברה יבשה טחונה. מוסיפים כף ג'ינג'ר, וכף מיץ לימון סחוט טרי.

מערבבים היטב ומשרים את הבשר במרינדה במשך 4 עד 6 שעות.

משפדים את פרוסות הבשר על שיפודי עץ, כשלוש חתיכות על כל שיפוד.

מוודאים שהמנגל בחום גבוה ומורחים את הרשת בשמן.

מניחים את השיפודים על האש, וצולים כדקה עד שלוש דקות דקות מכל צד, 

על מנת שהבשר יישאר מעט אדום בפנים.

בתחילה הבשר ידבק בגלל הסוכר החום, לכן יש לדאוג להפוך את השיפוד מיד עם ההשחמה.

מוציאים את השיפודים מהאש ומגישים חם.


למתכונים נוספים

* יש לכם מתכונים בניחוח דרום אמריקאי?  

שלחו אלינו בצירוף תמונה ל: elgaucho@elgaucho.co.il  ונשמח לפרסם אותם באתר.  
 

 

סינטה