A+ 100%A-

מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהסגירה

שניצל עגל "אל גאוצ'ו"

חומרי הגלם:

180 גרם נתח סינטה טרי [נקייה משומן וגידים] לכל מנת שניצל.   
משטחים בפטיש לעובי אחיד [לא דק מדי] בין שתי שכבות של ניילון נצמד.
ממליחים ומפלפלים את שלט הפנים של השניצל  לפני ציפויו

מתכון לתיבול  שניצל  עגל  "אל גאוצ'ו" :

4 ביצים
2 כפות חרדל דיז'ון חלק
קורט מלח
קורט פלפל לבן
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
כף שום כתוש טרי

אופן הכנה:

*מניחים בקערה את כל המרכיבים
*טורפים במטרפה עד לקבלת בלילה אחידה
*את פרוסות הסינטה טובלים לפני בקמח ומנערים מעודפים
*טובלים בבלילת הביצים
*מצפים בפירורי לחם מסוג זהב

בהגשה : 

מטגנים בטיגון עמוק בצ'יפסר [טמפ' נמוכה ] או במחבת עם כמות מספקת של שמן קנולה עד להזהבה.
מגישים על צלחת גדולה כאשר מעליו ביצת עין שהוכנה בסמוך להגשה.
ניתן לפזר  פטרוזיליה קצוצה מסביב וחצי לימון טרי.
מומלץ להגיש עם פלפל קלוי על האש או רצועות תפו"א מטוגנות

 


בתאבון

למתכונים נוספים

 * יש לכם מתכונים נוספים בניחוח דרום אמריקאי? שלחו אלינו בצירוף תמונה ל: elgaucho@elgaucho.co.il ונשמח לפרסם אותם באתר. 

שניצל