10 דברים שלא ידעת על אל גאוצ'ו
לוגו רשת המסעדות אל גאוצ'ו

  • אל גאוצ'ו הוקמה בשנת 1982 (לפני למעלה מ- 30 שנה) ע"י עולה חדש מארגנטינה בשם רובן נחימוב והיא נחשבת לרשת המסעדות הוותיקה בישראל.


  • המילה גאוצ'ו מקורה בספרדית ופירושה "בוקר" (אל גאוצ'ו=הבוקר) - כמובן שהכוונה לבוקר דרום  אמריקאי ולא לקאובוי אמריקאי... עד היום במסעדות אל גאוצ'ו הצוות לבוש כגאוצ'וס.


  • לאל גאוצ'ו, הכון להיום, 7 מסעדות בכל רחבי הארץ (רובן כשרות או כשרות למהדרין) ועוד 5 מסעדות ברחבי  אירופה.


  • אל גאוצ'ו מגישה את נתחי הבשר שלה בחיתוך מיוחד האופייני לדרום אמריקה.


  • אל גאוצ'ו היא רשת המסעדות היחידה בישראל אשר צולה את נתחי הבשר על פחמים מעץ הדר אשר מיובאים לשם כך במיוחד מדרום ארגנטינה.


  • למעלה מ- 35,000 לקוחות סועדים כל חודש במסעדות הרשת כבר למעלה מ30- שנה!


  • בממוצע אנו צולים על הפריזא'ה (גריל בספרדית) כ-10 טון בשר בקר בכל חודש!




  • בשיא מספר הלקוחות הגדול ביותר מחזיק אל גאוצ'ו אילת אשר אירח ביום נתון אחד כ1,200 סועדים!!! 


  • לרשת המסעדות אל גאוצ'ו שרותי קייטרינג בשרי וכשר אשר פועל בכל רחבי הארץ  למעלה מ-15 שנה באלפי ארועים ושמחות.



 למתכונים של אל גאוצ'ו  

 

 * יש לכם מתכונים בניחוח דרום אמריקאי? שלחו אלינו בצירוף תמונה  ל: elgaucho@elgaucho.co.il ונשמח לפרסם אותם באתר.